Waarom Rijschool Wika?

Rijschool  WIKA wil naast kwalitatieve rijlessen in de eerste plaats een flexibele en klantgerichte rijschool zijn. Zelf kiezen hoeveel rijlessen je wil volgen, lestijden van 7u tot 22u zes dagen per week, last minute lessen, online inschrijven, ophalen aan ….voor je rijles, examencentra zelf kiezen…? Bij ons kan het allemaal. Kom langs, mail of bel ons. Wij spelen altijd kort op de bal.

” Rijschool WIKA kent zijn oorsprong al in 2007 onder rijopleiding WIKA en later rijschool Defensief, maar is een nieuwe rijschool met ervaren instructeurs, al vele honderden mensen behaalde een rijbewijs aan de examencentra te Geel of Alken”.

Al onze cursisten mogen rekenen op:

  •  Rijlessen door gebrevetteerde en enthousiaste instructeurs. Elke les eindigt met een persoonlijke evaluatie.
  •  Naast een correcte basisopleiding, het aanleren van de wegcode en doorgedreven rijtraining hebben we voor jou heel wat examentips in petto. Met onze uitstekende terreinkennis verkennen we tot in de kleinste details de mogelijke examenroutes.
  •  Een proefexamen zorgt voor de ideale voorbereiding voor je echte praktijkexamen te Geel of Alken.
  •  Zowel begeleiding voor theorie als praktijk.
  •  In sommige gevallen is het verplicht, in de andere gevallen krijg je altijd de optie op examenbegeleiding door onze rijinstructeur en met een voertuig van ons.
  •  Je leert rijden in jonge leswagens uitgerust met dubbele bediening, we beschikken ook over een nieuwe Opel Astra “automaat” met de nieuwste rijtechnologieën om zo je slaagkansen hoog te houden.
  • Wij garanderen de laagste prijs van alle erkende rijscholen bij jou in de buurt. Al onze prijzen vind je helder en transparant op deze website. Onze prijs voor rijlessen wordt per uur (60min.) berekend, zonder extra’s achteraf. Voor de eerste les zijn we wettelijk verplicht om 25 euro dossierkosten aan te rekenen.